Frisklivstrening

Er dørstokkmila lang? Står du i fare for å få livsstilsjukdomar, eller har du allereie fått livsstilsjukdommar?
Då vil me gjerne ha med DEG!

Føter som går - Klikk for stort bilde

Treningane har fokus på kondisjon og styrke. Øktene blir tilpassa din fysiske form og eventuelle fysiske utfordringar.
Du treng ikkje vera i god form når du startar.
Treninga er gratis og open for alle innbyggarar i Etne kommune.

FRISKLIVSGRUPPETRENING INNE

• Stad: Etne Omsorgssenter
  • Tid: Måndagar kl. 14.00 – 15.00 frå og med veke 47 til og med veke 51. Oppstart igjen veke 2 etter nyttår.

Ansvarleg for treningane vil variere mellom tilsette frå ergo- og fysioterapitenesta, helsestasjonen og psykisk helse og rus.
Send ein melding på førehand om du kjem.

FRISKLIVSTRENING I BASSENG

Er du overvektig eller av andre grunnar synes det er vanskeleg å vera fysisk aktiv på land? Då er trening i basseng eit godt alternativ. Treninga blir leia av fysioterapeut.
Det vil vera ein eigendel for dette tilbodet på kr 300,- til saman.
Før oppstart må du ta kontakt med frisklivskoordinator.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med frisklivskoordinator: Gunvor Johansson Garvik , tlf. 95 43 53 24 eller e-post: friskliv@etne.kommune.no

Logo Friskliv Etne - Klikk for stort bilde