Menn søkes

Haugalandet og Sunnhordland satser videre på prosjektet Menn i helse. Etne kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn mellom 25 - 55 år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Mann som søker jobb i helse - Klikk for stort bilde

Et nytt kull skal nå starte opp Haugalandet. Etne kommune ønsker å gi inntil 2 kandidater dette unike tilbudet. Vi søker etter menn som er mann nok til å vise omsorg og til ta en utfordring. Det vil bli gjennomført informasjonsmøte på gamle slaktehuset: Strandgata 70 5528 Haugesund 31. Januar kl. 1200. Det vil også være et informasjonsmøte på NAV Stord 2. februar kl.1200 Bandadalsplassen 5, 5417 Stord.

Meld deg på her

Påmeldingsfrist 29. januar.

Før påmelding kan du gjerne snakke med din veileder i NAV. Ditt NAV-kontor kan også hjelpe til med påmelding.

På informasjonsmøtet vil du bli orientert om Menn i helse, utdanningen og jobbmulighetene. I etterkant av møtet vil det bli gjennomført intervju. Trolig i uke 10. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en 12 ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt på sykehjem eller tilsvarende. Oppstart praksisperioden er beregnet til 27.mars 2023. Deretter er det sommerjobb og videre utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Ønsker du mer informasjon om Menn i helse? Sjekk hjemmesiden vår mennihelse.no

Er du vår neste mann? Grip muligheten! Kjenner du noen som fortjener muligheten? Tips dem om Menn i helse!

Kontaktinformasjon for Øystein Johannessen - Klikk for stort bilde

KONTAKTINFORMASJON
Har du spørsmål om Menn i helse?
Kontakt fylkeskoordinator
Øystein Johannessen