OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Glimt frå barnehagen

 • Velkommen som søkjar til Enge barnehage

  Tenkjer du og søkje barnehageplass til barnet ditt er du velkommen til å ta kontakt med oss. Søknadsfrist for hovudopptak er 1. mars. Søknadsfrist for endringar av opphald er 15. februar
 • Velkommen til besøksdagar i Enge barnehage

  Er du heime med små barn og har lyst å komma på besøk i barnehagen vår? Me inviterer til open dag siste onsdag i månaden.
 • Skuleklubb

  Ein dag i veka har me skuleklubb i barnehagen. Då samlast alle dei eldste borna som har siste året igjen i barnehagen. Me deler oss på tvers i utegruppa som reiser på tur med bussen og innegruppa som jobbar med oppgåver/leik. Dette er ein veldig kjekk dag som mange gledar seg.
 • God lesestund

  Å lesa bok er ei veldig kjekk stund for barn og vaksne. Dette barnehageåret satsar me på språk og har mange fine høgtlesingsstunder ved blant anna måltida våre.
Til toppen