OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

 • 17.11.2023

  Informasjon til foreldre og føresette om Elevundersøkinga

  Enge skule går nå inn i ein periode med elevundersøkingar. Elevundersøkinga gir elevane høve til å seie kva dei meiner om læring og trivsel på skulen. Resultata frå undersøkinga blir lagra og brukte av skulen, skuleeigaren og dei statlege utdanningsmyndigheitene for å analysere og utvikle skule- og læringsmiljøet til elevane.Resultat frå undersøkinga kan også bli brukt til forsking, statistikk og lagring i arkiv.Utdanningsdirektoratet publiserer statistikk frå Elevundersøking på www.udir.no.
 • 26.10.2023

  Droppsone til skulen

  Frå 26.oktober er det arbeid på parkeringa mellom småskulen og legesenteret. Sannsynlegvis vil dette pågå i heile november. Det blir laga til ein droppsone til føresatte, slik at det skal vera tryggare å køyre barna til skulen,
 • 21.09.2023

  Min skole

  Som foresatt er det lettast å ta i bruk ein app som heiter: "Min skole". Den kan lastast ned til smarttelefonar. For å logge seg på appen, må foresatt bruke bankid.
 • 21.09.2023

  Showbie

  Showbie er staden der elevane får vekeplanen sin. Som regel har klassane ein eigen infomappa retta direkte mot foresatte.Lærarane opner opp mapper der foreldre får innsyn i utvalde mapper.
 • 19.09.2023

  Slik søker du permisjon for barnet ditt

  Gå til denne nettadressen: https://skole.visma.com/etne Vel "Foresatt portal" Logg inn med bankid.
Til toppen