OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

 • 18.04.2024

  Stor suksess med teater

  Teaterelevane strålte på scena under kulturskulen si store framsyning 10. april. I samspel med band og musikantar frå kulturskulen så blei dette ein minneverdig dag!
 • 29.01.2024

  UKM 2024 - Etne og Vindafjord

  Etne og Vindafjord samarbeider også i år om å arrangera UKM (Ung Kultur Møtes). I år er det Etne som skal halde arrangementet, og det skal vere på Etne kulturhus den 9. februar. Påmeldinga er open, så det er berre å melde seg på!
 • 11.01.2024

  Nytt kurs på kulturskulen - Dans med Line!

  Er du - eller kjenner du - ein mellomstegselev som ynskjer å læra seg å dansa? Då kan kulturskulen og Line hjelpa deg!
 • 13.09.2023

  Legokurs på kulturskulen!

  Me kan i haust tilby nokre kurs og først ut er eit 10-vekers kurs med vår eigen Gregor Gorczynski kjend frå Lego MASTERS :-)
 • 17.08.2023

  Ny haust - nye muligheter! Slik melder du deg inn i kulturskulen.

  Etter sommaren så har forhåpentligvis både vaksne og born fått lada batteria godt. Kanskje har ein fått ekstra god tid til å tenkje på kva ein ynskjer å gjere på fritida, og me i Etne Kulturskule står klar til å ta imot deg om du ynskjer å prøve deg hjå oss!
Til toppen