OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

 • 13.09.2023

  Legokurs på kulturskulen!

  Me kan i haust tilby nokre kurs og først ut er eit 10-vekers kurs med vår eigen Gregor Gorczynski kjend frå Lego MASTERS :-)
 • 17.08.2023

  Ny haust - nye muligheter! Slik melder du deg inn i kulturskulen.

  Etter sommaren så har forhåpentligvis både vaksne og born fått lada batteria godt. Kanskje har ein fått ekstra god tid til å tenkje på kva ein ynskjer å gjere på fritida, og me i Etne Kulturskule står klar til å ta imot deg om du ynskjer å prøve deg hjå oss!
 • 06.06.2023

  Påmelding til skuleåret 23/24

  Nytt av skuleåret er at me kjem til å introdusera nokre nye og spanande kurs! Elles så set me i gong tiltak for å rekruttere til soloinstrument 🎺🎻
 • 13.04.2023

  Stor framsyning "FILM" 19. april

  Etne kulturskule er begeistra over å presentere framsyninga "FILM" 19. april. Dette blir i samarbeid med Etne og Skånevik skulekorps, Enge skule og med gjesteartistar frå Skjold skulekorps!
 • 29.03.2023

  Påmelding til kulturskulen Hausten 2023

  No er høgsesong for påmeldingar til fritidsaktivitetar her. Kulturskulen har løpande inntak, noko som betyr at du kan søka heile året. Det er likevel fleire fag som er fylt opp og som det er venteliste på. Difor anbefaler me at du registerer deg på venteliste allereie no og seinast 1. mai. Dette er den dagen me får oversikt over kor mange som har meldt seg ut, slik at me kan starte å "leggje kabalen" då.
Til toppen